top of page

DE BESTE 

RIJLES PAKKETTEN VIND JE BIJ

RIJSCHOOL

JEAN!

DOE EEN TUSSENTIJDSE TOETS DAN HEB MEER  DAN 70% KANS EXTRA OM IN 1 KEER TE SLAGEN!                           Alleen bij een Pakket B en C

De Tussentijdse Toets (TTT) is soort generale repetitie die verloopt als een echt examen. Het beste kun je de Tussentijdse Toets afleggen zo ongeveer op driekwart van jouw lespakket.

Het afnemen van de Tussentijdse toets heeft veel voordelen!

Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het echte rijexamen, je ervaart hoe het is om een echte examinator naast je te hebben zitten, je krijgt inzicht hoe zo’n praktijkexamen in het echt gaat.

Zo ben je voor je echte examen een stuk minder zenuwachtig!

En last but not least; indien je de bijzondere verrichtingen tijdens de Tussentijdse Toets goed doet, dan kun je vrijstelling krijgen voor deze bijzondere verrichtingen op je echte examen.

De vrijstellingen verdienen is mooi meegenomen, maar de belangrijkste reden om te kiezen voor de Tussentijdse Toets is de ervaring die je opdoet; je komt erachter dat de examinator gewoon een leuke man/vrouw is die interesse in je toont, jouw op je gemak stelt en vaak mag er zelfs een achtergrondmuziekje aan!

Kortom, zo’n examinator is best oke!

Juist die ervaring zorgt voor minder stress op het echte praktijkexamen.

Geloof het of niet, maar onderzoek vanuit het CBR toont aan dat leerlingen die een Tussentijdse Toets afleggen, 20% meer kanshebben om de eerste keer te slagen voor hun praktijkexamen!

Dus als je een Tussentijdse Toets afneemt, dan;

  • Heb je 70% meer kans om meteen de eerste keer te slagen

  • Ben je op je echte examen veel relaxter

  • Kun je vrijstelling verdienen voor bijzondere verrichtingen

  • Ervaar je ongedwongen hoe het is om een examinator naast je te hebben

  • Krijg je advies van een examinator wat goed gaat en welke onderdelen nog aandacht behoeven

bottom of page